USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Любомльщині святкували ювілей школи

4 Жовтня 2008 11:00
Урочисті заходи з нагоди 70-річчя Любомльської ЗОШ № 2 відбулися в районному центрі. Про це 4 жовтня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує офіційний сайт Любомльської РДА, з цієї нагоди тут відбулася виховна година «Моя рідна школа», зустріч з випускниками, урочиста лінійка, інші заходи. Історія утворення закладу, його свята і будні — про все це можна було дізнатися з численних тематичних стендів, підготовлених педагогами та учнями.
Від імені районної влади та себе особисто учасників ювілею привітали голова райдержадміністрації Василь Веремчук, голова районної ради Валерій Фурманюк, начальник відділу освіти Василь Стрільчук. Вони ж вручили подарунок для школи — кольоровий телевізор.
Довідково:
У закладі навчається 430 учнів, працює 38 вчителів. До послуг школярів — 15 обладнаних кабінетів, спортивний та актовий зали, бібліотека, майстерні, історико-краєзнавчий музей, їдальня. У школі організовано профільне навчання суспільно-гуманітарного та природничого напрямів. З 1954 року, відколи заклад отримав статус середньої школи, повну середню освіту тут здобули 1074 учні, 147 з яких — медалісти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus