USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На недобросовісній конкуренції на Волині піймали два підприємства

23 Липня 2009 16:27
Волинське обласне відділення АМКУ оштрафувало ВАТ «Горохівхліб» на 4 тисячі гривень та ТОВ «Яричів» за недобросовісну конкуренцію. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Як встановило Відділення, підприємство неправомірно використовувало у своїй діяльності назву хліба «Володимир-Волинський», пріоритет на використання якого належить ВАТ «Володимир-Волинський хлібозавод». Такі дії призвели до змішування ВАТ «Горохівхліб» із діяльністю ВАТ «Володимир-Волинський хлібозавод» під час реалізації хліба.
Підприємство визнало порушення, зобов’язалося сплатити штраф до державного бюджету та припинило використання зазначеної назви, – пише сайт антимонопольників.  
Також Волинське обласне відділення АМКУ порушило справу щодо ТОВ «Яричів» за ознаками недобросовісної конкуренції. Як з’ясувало Відділення, підприємство, виробляючи кондитерські вироби, відтворювало зовнішній вигляд тортів «Жіночі примхи» виробництва ТОВ ВКФ «Луцьккондитер».
Це може призвести до змішування діяльності цих підприємств та отримання ТОВ «Яричів» неправомірних переваг у конкуренції, що суперечить чесним звичаям у підприємницькій діяльності. Розслідування у справі триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus