USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На нічні заклади на Волині хочуть «натравити» прокуратуру

20 Червня 2013 17:35
За умови, що подання МВС щодо обмеження роботи розважальних закладів на Волині у нічний час не виконують, то до вирішення проблеми треба «підключити» прокуратуру.

Про це 20 червня заявив депутат Володимир Навроцький під час засідання постійної депутатської комісії Волиньради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю.

За словами обранця громади, він отримав інформацію від правоохоронців, що у Волинській області з метою стабілізації криміногенної обстановки, зниження рівня вуличної злочинності та кількості адмінправопорушень, вчинених у вечірній та нічний час, направлені подання про обмеження часу роботи або закриття розважальних закладів. Утім, фактично, ніякої реакції на подання немає, а відповідні рішення у місцевих радах – не прийняті.

«Якщо ми обмежимося внесенням подань, а ці подання пустять по боку, то щоб буде? Нічого не поліпшиться. Нічні клуби як гуляли, так і гуляють до самого ранку», - висловив свою думку Навроцький.

Тож, на його думку, якщо депутатів і правоохоронців «не слухаються», то є й інший орган, який може розрадити в цій ситуації. «Є прокурор, який має вчиняти заходи щодо невиконання посадовими особами приписів правоохоронців. Хтось має відповідальність мати за такі речі», - переконаний обранець громади.

Тож, члени комісії вирішили рекомендувати УМВС вжити заходів щодо виконання приписів, можливо, й скориставшись порадою щодо залучення прокуратури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
1971 Показати IP 21 Червня 2013 08:48
Їх ніхто і ніщо не зупинить. Це просто жах що робиться в тих закладах! Всі про це знають і ніхто не може навести порядку з ними.
ххх Показати IP 21 Червня 2013 13:56
цікаво, а хто цей жах робить? самі відвідувачі. А давайте всіх пересаджаємо, а то може тюрми у нас порожні?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus