USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На одне робоче місце у Камінь-Каширському районі претендують… 500 чоловік

7 Травня 2009 13:02
Перший заступник директора обласного центру зайнятості Світлана Мишковець зазначила, що на одне робоче місце у Камінь-Каширському районі прагнуть потрапити 530 осіб. Така цифра утворилася через відповідне співвідношення кількості безробітних і вакансій у цьому районі Волині. Про це йшлося під час під час наради за участю начальників відділів надання соціальних послуг базових центрів зайнятості в обласному центрі зайнятості, - інформує 7 травня репортер «Волинських новин».
Пані Мишковець розповіла, що наразі в обласному центрі зайнятості двічі на тиждень засідає робоча група, котра й опікується вирішенням нагальних потреб занятості населення. Перший заступник директора Волинського обласного центру зайнятості також окреслила завдання, над втілення котрих центр зайнятості працюватиме найближчих два місці. Ними стали піклування про забезпечення випускників шкіл, вузів та технікумів першим робочим місцем, а також активна співпраця із роботодавцями.
Додамо, що у січні-квітні нинішнього року Волинським обласним центром зайнятості було працевлаштовано понад 7,1 тисячі мешканців нашого краю. Окрім того, більш ніж 1,6 тисячі відвідали курси навчання й перекваліфікації за рахунок коштів Фонду. Ще 3,6 тисячі волинян займалися громадськими роботами.
За словами пані Мишковець, учасники таких робіт займалися благоустроєм кладовищ перед Великодніми святами, а також допомагали у «облагородженні» Меморіалу Вічної Слави. Варто зазначити, що незабаром має з’явитися альманах громадських робіт на пам’ятних культури й архітектури краю, із можливістю його оновлення.
Загалом якщо у січні-квітні 2008 року на одне робоче місце на Волині претендувала 1 особа, то нині – троє.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus