USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

На окремих свердловинах «Луцькводоканалу» – й досі є проблеми з напругою

30 Червня 2009 09:41
У Луцьку аварійні служби працюють неоперативно, - стверджував під час апаратної наради в мерії заступник Луцького міського голови Борис Сорока. За його словами, внаслідок стихії 27 червня на окремих свердловинах «Луцькводоканалу» й досі є проблеми з напругою, - інформує репортер «Волинських Новин».
 
Борис Сорока коротко ознайомив присутніх із наслідками буревію 27 червня. За його словами, сильний вітер повалив дерева, які перекрили рух транспортних засобів та завдав шкоди лініям електропередач у Луцьку. Було знеструмлено 58 вулиць. Тільки 27 червня до 12.00 ночі на пряму лінію 15-80 поступило приблизно 400 дзвінків від стурбованих міщан, - розповів пан Сорока. Міський голова дав доручення для посилення роботи відповідальних служб, аби швидко ліквідувати наслідки негоди. Усі відновлювані роботи в основному завершені, - запевнив чиновник.
 
Проте, попри створення низки служб та бригад оперативного реагування, «у нас немає оперативності відповідальних служб, у першу чергу аварійних», - сказав Борис Сорока. «Немає узгодженості в діях та оперативного прийняття рішень для ліквідації наслідків стихії. Немає у відповідних організацій резервних матеріалів, ресурсів», - додав він.
 
Наприклад, досі не вирішена проблема по «Луцькводоканалу», де немає напруги на окремих свердловинах. Також з ладу вийшла гнідавська насосна станція, - розповів посадовець. «Наразі приймаються міри, аби відновити роботу цих насосних станцій, забезпечити подачу води у місті», - запевнив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
мешканка ГПЗ Показати IP 30 Червня 2009 13:57
коли буде вода??? це ж паскудство :-((( з вчорашнього вечора у кранах - пусто! час оперативно діяти і дати людям спрагллим воду!!!!!!!!!!!!!
Аlex Показати IP 30 Червня 2009 17:10
Така в нас оперативність. Позор владі. 27 червня пройшла стихія, а 29 червня вечіром ( без попередження, коли люди грязні приїхали з дач і городів ) відключили воду. Бардак - потрібно на цей раз вже винуватців притягнути до відповідальності, а не прикриватись стихією, яка була 2 дні тому.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus