USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На POGODA.ukr.net додали «повітряний» прогноз

11 Червня 2009 09:45
На POGODA.ukr.net з’явилася інформація про метеоумови в  аеропортах України, Росії і Європи. Про це 11 червня інформують «Волинські Новини».
 
Літак – це найшвидший засіб пересування і часто єдиний спосіб потрапити у найвіддаленіші точки земної кулі. Люди вибирають літак, коли плануємо закордонну відпустку, коли «світить» відрядження або потрібно терміново потрапити в інше місто. Щоправда, є одне «але». Бувають випадки, коли найшвидший засіб пересування перетворюється на найповільніший. І виною тому може бути погода. Кому доводилося чекати «льотної» погоди, той розуміє, як важливо знати про метеоумови в аеропортах.
 
Тепер «повітряна погода» доступна на POGODA.ukr.net у розділі «Аеропорти». Тут представлена точна інформація про кліматичні умови в аеропортах України, Росії, Чехії, Австрії, Італії, Туреччини і інших країнах Європи – температура повітря, атмосферний тиск, рівень вологості, можливі опади і швидкість вітру.
 
Там також можна уточнити місцевий час і часовий пояс, досконально вивчити місце прибуття, ознайомитися з фотографіями аеропорту і терміналом, а заразом оглянути злітно-посадочну смугу і дізнатися її довжину. В наявності і точні координати аеропорту, коди IATA і ICAO, його висота над рівнем моря.
 
Кліматична інформація отримана з перших рук – від відповідних служб аеропорту і регулярно оновлюється. Отже, з POGODA.ukr.net користувачі знатимуть свій пункт призначення «в обличчя» і зможуть уникнути будь-яких затримок у дорозі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus