USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.75 39.95
  • PLN 9.72 9.88

Реєстратор заблокував домен UKR.NET. Не працюють пошта та стрічка новин

7 Березня 2024 13:30
Реєстратор доменних імен Network Solutions вночі четверга, 7 березня, заблокував домен ukr.net: у користувачів зник доступ до новинної стрічки та пошти.

Про це повідомила пресслужба компанії.

Вони зазначають, що реєстратор заблокував домен без попередження. Це сталося о 01:35. Компанії не вдалося розвʼязати проблему через службу підтримки реєстратора.

«Сподіваємось, що ми зможемо отримати більше інформації та зʼясувати причини й обставини блокування з початком робочого дня офісу американської компанії-реєстратора», – йдеться у повідомленні.

Крім того, компанія звернулася по допомогу до надзвичайного і повноважного посла України в США Оксани Маркарової.

«Нам прикро, що мільйони українських користувачів, які щодня читають новини на порталі UKR.NET та користуються поштою @ukr.net, не можуть цього зробити зараз. Ми робимо все можливе, щоб відновитись», – додали в компанії.

Ukr.net – один із найпопулярніших українських інтернет-сервісів, заснований у 1998-му. Входить до десяти найвідвідуваніших сайтів українського сегмента мережі. Станом на червень 2022-го посідав сьоме місце у списку найвідвідуваніших сайтів України, свідчить дослідження «Kantar Україна».

Нагадаємо, днями відбувся масштабний збій у глобальному інтернеті, через те що у Червоному морі були перебиті кабелі звʼязку між Європою, Азією та Африкою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus