USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На річці, з якою «все нормально», працює спецтехніка. ФОТО

15 Квітня 2013 16:26
Попри заяви мера Володимира-Волинського про те, що пляма на річці Риловиця, що у районі, «розійшлася», річка все ще забруднена й наразі там працює спецтехніка. Про це свідчать фотографії, які надіслали представники обласного осередку ВО «Свобода» на редакцію «Волинських новин».

Нагадаємо, протягом тижня рідина із різким запахом солярки витікала із труби ливневої каналізації по вулиці Привокзальній і впадала в річку Риловицю.

Однак, очільник міста Петро Саганюк переконував, що проблема була актуальною тиждень назад, наразі пляма, мовляв «розійшлася». «Джерело визначити неможливо. Так, перевірили й нафтобазу, утім там - усе нормально. Перевіряли усі танки, які розміщені на нафтобазі. Витоку абсолютно немає. Локальне. Підтікло десь, може, від якоїсь машини… Дослідити, звідки воно йшло, на 100% не можна», - додав він.

Натомість свободівці надіслали листа у редакцію «Волинських новин» із відповідним текстом: «Колеги, 15 квітня у коментарі «Волинським новинам» мер Володимира-Волинського Петро Саганюк збрехав журналістам про те, що проблема стоків у річку вирішена вже тиждень назад. Насправді, і станом на сьогодні, 15 квітня, і минулого тижня рідина продовжувала потрапляти у річку Риловиця з труби. Сьогодні, 15 квітня, на місце події прибула машина, яка відкачує солярку.
Надсилаємо Вам фотодокази».










Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Vitaliy Показати IP 15 Квітня 2013 16:55
Ни о чем
скм Показати IP 15 Квітня 2013 17:36
а мер Саганюк - брехунець ще той. що ж так цей сивочолий вже дядько так відверто бреше журналістам?
SPIKER Показати IP 15 Квітня 2013 21:38
а фотки то чого з нички зняті були???шо заважало підійти і нормальним ракурсом всю роботу відзняти???бо на такі фотки я і 20 текстів наваяти зможу,різними за планами..
МІКА Показати IP 16 Квітня 2013 11:09
Брехлива інформація іде в даному випадку від "Свободи": Саганюк не говорив, що пляма розійшлася й все стало гуд. він сказав зясовуємо звідки вона може іти. Панове "свободівці", чи не досить вам вже так нагло брехати і заробляти собі бали серед людей? Хто дружить з головою, не ведіться на цей примітивний піар! А вановним журналістам інтернет-видання порада: почніть працювати професійно!!! Чи ви не чули про таке поняття в журналістиці, як збалансованість інформації? Подали думку однгієї сторони, потрудіться взнати позицію іншої. Мо, що цікаве дізнаєтеся? Хоча про що це я? За ці ж матеріали гроші платяться. І немалі.
Аватар Показати IP 16 Квітня 2013 15:50
МНСевцям респект і повага, молодці хлопці. Хоть хтось щось робить для громади, а не язиками чешуть.
+100500 до Аватар Показати IP 17 Квітня 2013 12:16
МНСесівцям респект і повага, молодці хлопці! Але вони для того, щоб боротися з стихією і форс-мажорами, а не чистити і підтирати після свідомих дій якихось моральних уродів...
волинський Показати IP 17 Квітня 2013 13:16
Вагалі то влада в особі П.Д.С.разом з його " сільною камандою" у Володимирі так забрехалася !!! Просто жах що робиться в Володимирі-Волинському з економікою та освітою , медициною

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus