USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Рожищенщині просили садочка, грошей та ремонту доріг

17 Лютого 2009 12:51
Голова районної державної адміністрації Володимир Войтович провів виїзний особистий прийом громадян у приміщенні Копачівської сільської ради. Про це 17 лютого повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Рожищенської РДА, жителі сільської ради порушували питання щодо відновлення підвезення дітей із села Олександрівна до Копачівської ЗОШ I-III ступенів та Копачівського дитячого садка, щодо продовження ремонту дороги до сіл Башова та Яблунівка та про виділення коштів для ремонту даху будинку культури села Копачівка. Для вирішення порушених питань голова районної державної адміністрації видав конкретні доручення.
Також Володимир Войтович побував у закладах соціальної інфраструктури, зокрема в ЗОШ I-III ступенів, будинку культури. Обговорили з керівництвом школи питання енергозбереження в навчальному закладі та роботу педагогічного колективу щодо вирішення проблем організації навчально-виховного процесу.
Окрім того, керівник району зустрівся з директором дослідного господарства «Перше Травня», обговорив питання підготовки до весняно-польових робіт та кредитування цього господарства. З сільським головою села Копачівка та головним лікарем району.
Голова райдержадміністрації вирішував питання щодо медичного обслуговування жителів сіл Олександрівна та Підліски, де наразі відсутні фельдшерсько-акушерські пункти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus