USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

На Рожищенщині визначали найталановитіші багатодітні родини

17 Лютого 2009 14:58
У приміщені БДТ відбувся конкурс фестиваль «Таланти багатодітної родини». Конкурс організував відділ у справах сім’ї, молоді та спорту та відділ освіти Рожищеньської райдержадміністрації. Про це 17 лютого повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Рожищенської РДА, фестиваль проводився за участю учнівської молоді району. Метою заходу було відродження та популяризація національних цінностей багатодітних сімей та обдарованих дітей з малозабезпечених сімей району, відродження та збереження народних, родинних традицій та історичної спадщини, залучення місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування громадськості до проблем поліпшення умов для духовного розвитку сім’ї.
Щодо призерів конкурсу, то перші місця отримали: в номінації «Декоративно-прикладне мистецтво» Орися Якимлюк учениця 6 класу Рожищенської ЗОШ №3 І-ІІІ ступенів; у номінації «Патріотична пісня» Анна Криштапюк учениця 6 класу НВК №4; в номінації «Вокальний жанр» Міщур Ольга учениця 10 класу ЗОШ І-ІІІ ступенів села Березолуки.
Також у номінації «Музичне виконання» Давид Лук’янчук учень 8 класу, Рожищенської ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів; в номінації «Хореографія» Надія Радиш, Ірина Роменська, Ірина Кульчинська учні Рожищенської ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів.
Переможці конкурсу братимуть участь 21 лютого 2009 року в обласному конкурсі-фестивалі «Таланти багатодітної родини».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus