USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Рожищенщині запобігали скоєнню підлітками злочинів

16 Жовтня 2008 09:49

Службою у справах дітей Рожищенської райдержадміністрації спільно з Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено виїзний прийом у Дубищенській загальноосвітній школі І-ІІІ ступеня, – повідомляють 16 жовтня «Волинські Новини».

Як інформує сайт Рожищенської РДА, прийом проводили з метою профілактики правопорушень, злочинів, насильства та інших негативних проявів в учнівському середовищі. Спеціалістом служби у справах дітей для старшокласників школи проведено бесіду-лекцію на тему «Права-обов’язки-відповідальність», під час якої учні змогли детальніше дізнатися про права дітей, основні аспекти адміністративної та кримінальної відповідальності неповнолітніх, про органи і служби району, куди можна звернутися у випадку виникнення соціально-правових проблем.
На завершення зустрічі учні отримали інформаційні буклети «Твої права», «Що Ви знаєте про соціальний та правовий захист дітей?», які розроблені службою у справах дітей райдержадміністрації. Працівниками ЦСССДМ проведено анонімне анкетування учнів 10 класу з метою вивчення проблеми проявів агресії та насильства в підлітковому середовищі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus