USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На сільськогосподарську техніку Волинь витратила 70 мільйонів гривень. ФОТО

14 Листопада 2008 14:17
Волинь за підсумками поточного року входить у першу п’ятірку України як аграрна область. Про це сповістив начальник головного управління агропромислового розвитку Волинської облдержадміністрації Анатолій Аршулік під час урочистостей із нагоди Дня працівника сільського господарства, – повідомляє 14 листопада репортер «Волинських Новин».
 
За підсумками десяти місяців 2008-го, які оголосив Анатолій Аршулік, на Волині було вироблено продукції рослинного походження на 2,2 мільярда гривень. За його словами, цей показник на 5% вищий за минулорічний. Продукції тваринного походження виробили на 1,24 мільярда гривень.
Таким чином Волинський край потрапив у п’ятірку найкращих аграрних областей України. «Хоча цей рік був один із найважчих», – зазначив Анатолій Аршулік.
 
Також приємним фактом є закупівля нової сільськогосподарської техніки. Цього року, як розповів начальник головного управління агропромислового розвитку Волині, її було придбано 180 одиниць на сімдесят мільйонів гривень. «Немає техніки – немає господарства» – аксіома нашого життя», – наголосив пан Аршулік.
 
Волинських господарників із професійним святом привітала влада та побажала щедрих урожаїв. «Ваша професія сама, сама, сама свята, бо ви вирощуєте хліб», – зазначив голова Волинської ОДА Микола Романюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 14 Листопада 2008 14:29
Професія, може,і свята. А от зарплата зовсім не свята

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus