USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Луцьк отримав 70 мільйонів на добудову 13-ї школи

25 Вересня 2023 13:29
У Луцьку виділили 13 мільйонів гривень на добудову школи №13, що на вулиці Чернишевського. Бюджет міста вже отримав на реконструкцію 70 мільйонів від Європейського інвестиційного банку.

Про це стало відомо під час засідання сесії Луцької міської ради.

Директорка департаменту фінансів, бюджету та аудиту Лілія Єлова повідомила, що нині є постанова Кабміну про виплату субвенції у розмірі 70 мільйонів гривень на реконструкцію 13-ї школи, ще 13 мільйонів гривень виділять з міського бюджету.

Відзначимо, що загалом міська рада має виділити на реконструкції в умовах співфінансування близько 30 мільйонів гривень.

Читати ще: Новий корпус зі спортзалом та їдальнею: у Луцьку нарешті добудують 13-ту школу

Нагадаємо, Луцька міська рада виграла грант на 3,7 мільйона євро від Європейського інвестиційного банку, завдяки якому невдовзі розпочнеться будівництво нового корпусу на 360 дітей. Загалом приміщення передбачатиме дванадцять навчальних класів, їдальню та просторий спортзал. Його планують з’єднати переходом з корпусом, у якому нині відбувається навчання.

Проєкт фінансуватиметься в рамках фінансової угоди між Україною та Європейським інвестиційним банком (проєкт «Надзвичайна кредитна програма для відновлення України»). Адмініструватиметься він Програмою розвитку ООН.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus