USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На «Старе місто» у Луцьку держава дасть 40 мільйонів

17 Липня 2010 15:29
У 2011 році держава пообіцяла виділити більше 40 мільйонів гривень на реставраційні та відновлювальні роботи в Луцькому історико-культурному заповіднику «Старе місто».

Про це розповів міський голова Богдан Шиба 17 липня в інтерв’ю газеті «Волинь нова».

«Міська влада зробила все, аби відзначення 925-річчя Луцька відбувалося на державному рівні, відповідна постанова прийнята. Найголовніше, чого ми очікуємо у зв'язку з цим, - коштів із державного бюджету на об'єкти державного значення, насамперед на Луцький замок та історико-архітектурний заповідник «Старе місто», - розповів Шиба.

Але оскільки в цьому році у бюджеті немає достатніх коштів, міські чиновники домовились із посадовцями центральних органів влади, що вони будуть закладені в бюджеті на наступний рік, - повідомив мер.

«У цьому році місто проведе всі необхідні підготовчі роботи, а в 2011-му держава виділить Луцьку суму, потрібну для проведення реставраційних і відновлювальних робіт у заповіднику. Йдеться про більш як 40 мільйонів гривень», - запевнив Богдан Шиба.

Нагадаємо, 2 червня 2010 року, Верховна Рада України прийняла постанову «Про відзначення 925-річчя міста Луцька Волинської області».

В рамках святкування ювілею запланована ціла низка заходів , зокрема фестиваль «Поліське літо з фольклором».

Проте, як зазначав заступник міського голови Анатолій Пархом’юк, запланованих на проведення урочистостей 20 мільйонів гривень «немає, та, вочевидь і не буде» .
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ерудит Показати IP 17 Липня 2010 23:09
"міські чиновники домовились із посадовцями центральних органів влади, що вони будуть закладені в бюджеті на наступний рік"-я в захваті, а можливо у наступній п`ятиричці? Хто ці посадовці? Які в них повноваженя таке обіцяти? У минулу каденцію прим`єрства Янукович виділив кошти на газифікацію поліських сіл, розпорядження підписане і висіло на сайті кабміну, а гроші не-на-дій-шли. І підвідні гадопроводи не збудовані ось уже 7 років. То хто ж ці посадовці у Києві, що впливовіші за Януковича? Виглядає піаристо перед виборами, але обіцянка-цяцянка, а дурням радість.
Exaboto Показати IP 19 Липня 2010 10:49
В першу чергу треба той гадюшний базар звідти припрати. На це грошей не потрібно. Позоріще таке біля замку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus