USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На сцені у ролі Мавки побувала понад 300 разів

20 Лютого 2012 19:03
Любов до людей – такий секрет успіху Народної артистки України Людмили Приходько.

Про це вона розповіла під час зустрічі зі студентами Волинського національного університету імені Лесі Українки 20 лютого.

Актриса Волинського академічного обласного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка Людмила Приходько завітала до університету у рамках «Тижня Лесі Українки», приуроченого до 141-их роковин від дня смерті славетної поетеси.

Відома актриса невипадково відкрила цей тиждень у виші. Позаяк, за словами актриси, Леся Українка відіграла неабияку роль у її житті. Адже Людмила Приходько понад 300 разів виходила на сцену театру в образі Мавки із легендарної драми-феєрії «Лісова пісня».

Також Людмила Приходько стала першим лауреатом премії імені Лесі України. До того ж ім’я актриси можна відшукати щонайменше у восьми енциклопедіях: як мистецьких, так і загальних.

До слова, Приходько - активна громадська діячка, виступає за захист прав жінки. «Доля українських жінок – драматична. Ну, хіба, що ти – не білявка з анекдотів. Тому-то всі народні пісні починаються із вигуку «Ой», - жартувала вона.

На запитання, як все-таки їй вдається підтримувати таку чудову форму, Людмила Приходько відповіла: «Це – моя професія, а «шкаф» на сцені нікого не приваблює».

Присутні поцікавилися, у чому ж таки секрет успіху актриси. Відповідь приголомшила усіх: «Я люблю людей і не тримаю каменя за пазухою, от і все».

Наостанок на прохання учасників зустрічі Людмила Приходько продекламувала поезію Лесі Українки, зірвавши бурхливі овації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
тиць-здиць Показати IP 20 Лютого 2012 19:10
Годиться. Мавка - істота без плоті, а отже без статі і віку. Я знавав одну лицедійку, котра Джульєтту в під-70 грала.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus