USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На центральній вулиці Луцька віце-прем’єру продемонстрували купу сміття

19 Травня 2009 11:15
Віце-прем’єр Іван Васюник під час нещодавнього візиту до Луцька мав чудову нагоду насолоджуватися із вікна автівки видом на купу сміття на проспекті Волі. Про це йшлося сьогодні, 19 травня, під час прес-конференції міського голови Богдана Шиби, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
Глава муніципалітету розповів ,що коли він із віце-прем’єром Іваном Васюником та очільником Волинської облдержадміністрації Миколою Романюком їхали автівкою по проспекту Волі, то мали можливість спостерігати із вікна цілу купу сміття. 
Прямо на проспекті Волі, в найчистішому місці Луцька хтось вивалив цілу купу сміття, – обурився градоначальник. 
Він розповів, що нині з біллбордів, де рекламували тютюн та алкоголь, зараз діти просять своїх батьків зберегти Луцьк для них чистим та охайним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 19 Травня 2009 13:51
А за бігборди яка сума з бюджету оплачена? Чи це спонсорська (безвозмездна) підтримка градоначальника?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus