USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

На центральну площу Луцька виїде «Паровозик дружби»

20 Червня 2008 13:12

У рамках Всеукраїнської акції Global FlashMob - «Паровозик дружби» 25 червня о 16.00 одночасно у всіх обласних центрах України на центральні та майдани виїде «Паровозик дружби». Про це «Волинським Новинам» 20 повідомили в оргкомітеті «Студентської республіки».
Як повідомили організатори, у кожному місті буде свій, окремий «вагон». Біля керма «поїзду» стоятиме студентський мер міста, адже саме він веде студентський локомотив регіону. «Символічність полягає в тому, що тільки разом, об\'єднавшись і спираючись на плече товариша, молодь України чогось і побудувати нову українську державу», - зазначив у коментарі голова волинського осередку Народно-демократичної ліги молоді Валерій Пельц.
Довідково:
Відповідно до затвердженого формату, всі учасники діляться на команди А і Б. У команді А налічуватиметься близько 20 чоловік, а в команді Б – від 50 до 100 учасників. Команда А збирається на добре видному, людному місці в центрі міста о 15.50. Кожен моббер повинен тримати в руках табличку з написами «любов», «щастя», «успіх», «процвітання», «радість» тощо. Натомість команда Б збирається в іншому, достатньо просторому, людному, місці в центрі міста о 15.55.
Рівно о 16.00 усі учасники швидко збираються в «паровозик». Перша людина «паровозика» – студентський мер регіону минулого року.  О 16.02 паровозик починає рухатися у напрямку до місця розташування команди А. Час перебування «в дорозі» – не більше 5-7 хвилин. По досягненню «пункту призначення» – місцерозташування команди А – паровозик розсипається, всі зникають.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus