USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Турійщині до виборів готові

20 Жовтня 2008 15:01

На нараді у голови Турійської райдержадміністрації Василя Мазурика розглядали питання про підготовку Державного реєстру виборців у районі. Про це 20 жовтня повідомляють «Волинські Новини».

За інформацією сайт Турійської РДА, начальник відділу ВДРВ Віктор Гольц розповів, що у районі забезпечено постійну підтримку бази даних ІАС «Списки виборців» в актуальному стані.
Відповідні служби вчасно подають інформацію про зміни громадянського стану, міграцію, набуття або втрату особами виборчого права, а працівники відділу вносять необхідні зміни до списків. Проведено відповідні роботи і щодо виправлення помилок у написанні особистих даних про виборців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus