USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На українському держканалі транслюватимуть англомовні випуски новин

6 Жовтня 2009 11:42

Державна телерадіокомпанія Всесвітня служба Українське телебачення і радіомовлення (УТР) вперше в Україні почала регулярні випуски теленовин англійською мовою, – інформують «Волинські Новини».
«Англомовні новини Пульс виходитимуть двічі на день», – повідомив керівник проекту, директор творчого об\'єднання інформаційних та аналітичних програм УТР Андрій Юрічко. «Ці випуски розраховані як на закордонного глядача, так і на іноземців, що перебувають в Україні, а також на українців, які вивчають англійську. Вони транслюватимуться о 10.00 і 23.00 за київським часом. У неділю о 19.00 виходитиме підсумкова тридцяти вилинна програма Пульс-тиждень, яка розповість про головні події життя країни», - заявив він. За його словами, УТР продовжуватиме також безперервний цілодобовий випуск новин із України англійською мовою у рядку, «що біжить»на екрані телевізора. Юрічко підкреслив, що деякі англомовні програми певні телекомпанії готували і раніше, але вперше в Україні впроваджено щоденні, цілодобові і безперервні англомовні випуски теленовин. Віце-президент УТР Володимир Земляний додав, що це тільки перший етап, зараз йде робота зі створення англомовних програм Європейське тяжіння - про проблеми європейської інтеграції та перспективи України, Подія дня – аналітико-публіцистична програма про резонансні події, Відкрий для себе Україну – про туристичну привабливість України, Україна: Євро-2012. Футбольні діалоги. Він також підкреслив, що нові проекти впроваджуються в умовах гострого дефіциту коштів. Нагадаємо, у вересні Національна телекомпанія України та європейський цілодобовий інформаційний телеканал EuroNews підписали угоду про створення короткої україномовної версії EuroNews.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus