USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Володимирщині поменшало на 138 «нелегалів»

25 Грудня 2008 12:28
Проблемне питання  виплати  заробітної плати в «конвертах» та легалізації найманих працівників не залишилося поза увагою володимир-волинських податківців. Під час перевірок дотримання  діючого законодавства при виплаті заробітної плати  у січні-листопаді 2008 року  Володимир-Волинська ОДПІ легалізували 138 найманих працівників, – повідомляють 25 грудня «Волинські Новини».
Внаслідок легалізації цим володимирчанам офіційно виплачено 360,6 тисячі гривень заробітної плати. До бюджету додатково надійшло  35,1 тисячі гривень податку з доходів фізичних осіб.
Окрім того, за інформацією офіційного сайту волинських податківців, до державної реєстрації  підприємницької діяльності у січні – листопаді 2008 року податківці залучили 81 громадянина.
Систематичний аналіз звітності, що подається до органів ДПС, дозволяє виявляти суб’єктів господарювання, які виплачують  заробітну плату на рівні або меншу від мінімально встановленого розміру. З керівниками підприємств та підприємцями обговорюються  причини і проблеми, які призводять до виплати заробітної плати нижче від встановленого законом мінімального рівня.У результаті проведених співбесід 220 платників підвищили рівень заробітної плати, а  до бюджету додатково надійшло 134,8 тисячі гривень.
Ще один позитив роботи володимир-волинських податківців щодо легалізації найманих працівників – погашення заборгованості із виплати заробітної плати в сумі 269,6 тисячі гривень та перерахування податку з доходів фізичних осіб у сумі 41,2 тисячі гривень.
Стосовно суб’єкта господарювання, котрий виплачував заробітну плату в «конвертах», Володимир-Волинській ОДПІ матеріали довелося передати на розгляд прокуратури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus