USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Володимирщині житимуть «по можливостях»?

16 Лютого 2009 13:26
На оперативній нараді із керівниками структурних підрозділів голова Володимир-Волинської РДА Юрій Михалець наголосив на необхідності максимально використовувати резерви місцевих організацій з проведення у районі робіт з будівництва та реконструкції об’єктів комунальної та бюджетної сфери. Про це 16 лютого повідомляють «»Волинські Новини».
Крім того, голова РДА зауважив, що у зв’язку із дуже непростою економічною ситуацією усім бюджетним установам потрібно долучитися до режиму строгої економії по всіх статтях витрат, «необхідно жити по нашим можливостям і виходити із тих ресурсів які у нас є».
Як інформує сайт Володимир-Волинської РДА, Юрій Михалець акцентував увагу на необхідності залучити депутатів районної ради до проведення сходів селян, на яких звітують про свою роботу Устилузький міський та сільські голови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus