USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

На Волині - 20 тисяч вчителів

2 Жовтня 2008 17:54
Напередодні Дня працівника освіти у Волинському обласному академічному українському музично-драматичному театрі  імені Тараса Шевченка відбулись урочистості, під час яких чимало вчителів області отримали відзнаки та грамоти за сумлінну працю на викладацькій ниві. Про це 2 жовтня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Сьогодні в обласному академічному українському музично-драматичному театрі  імені Тараса Шевченка відбулись урочистості з нагоди Дня працівників освіти.
Вчителів привітав голова Волинської облдержадміністрації Микола Романюк. Він зазначив, що роботу працівників освіти можна оцінити за результатами тестувань, які  у восьми предметах з одинадцяти виявилися вищими, аніж загалом по Україні.
На наступний рік пан Романюк попрохав вчителів, щоб результати у всіх показниках були не нижчими п’ятого місця по країні.
Начальник управління освіти та науки Волинської ОДА Василь Попович наголосив, що в області працює понад 20 тисяч вчителів. З них 40 є заслуженими вчителями, 43 – заслужених працівники освіти, близько 2 тисяч - відмінників освіти та майже 5 тисяч - вчителів-методистів і старших вчителів. А це є рівень, який показує, що освіта у Волинській області росте і розвивається.
Опісля відбулося вручення грамот та відзнак працівникам, що найстаранніше працювали на викладацькій ниві у цьому році. А під час святкового концерту виступили відомі артисти та аматорські колективи Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus