USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Волині – «архіпоганий» рівень оплати за газ?

26 Лютого 2009 13:28
Постійній комісії Волинської облради з питань паливно-енергетичного комплексу та енергозберігаючих технологій розповіли про проблеми щодо оплати за спожиті енергоносії. Про це 26 лютого повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Волинської ОДА Микола Кучеренко вважає, що населенню «підстав не платити за газ зараз немає». Проте з кожним днем борги за енергоносії зростають і рівень розрахунків – «архіпоганий». За словами чиновника, у деяких районах коштів на енергоносії не вистачає, оскільки у бюджетах заклали одну ціну за газ, а вона – збільшилася.
 
Перший заступник голови правління відкритого акціонерного товариства «Волиньгаз» Сергій Галянт розповів, що за оперативною інформацією станом на 20 лютого рівень оплати за спожите блакитне паливо серед бюджетних установ Волині становив 55 відсотків, а серед населення – 75 відсотків. Пан Галянт зазначив, що з початку року в області відключили від газопостачання майже тисячу абонентів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus