USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині автобуси мають зупинятися на визначених зупинках, а не де заманеться

15 Грудня 2008 17:02
Пасажири, які їздять у Ківерцівському районі, щоб зупинок приміських автобусів було більше. Волинські чиновники вважають інакше. Про це йшлося під час наради щодо організації пасажирських перевезень в області, – інформує 15 грудня репортер «Волинських Новин».
 
За словами начальника територіального управління Головної державної інспекції на автомобільному транспорті у Волинській області Володимира Степанова, результати нещодавньої перевірки на центральних вулицях Луцька показали, що в середньому спостерігається по 7-10 відхилень під час перевезень на приміських маршрутах.
 
Як зазначив начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Волинської облдержадміністрації Микола Кучеренко, зараз із Ківерець є багато скарг щодо «транспортного питання». Жителі міста просять, «щоб були зупинки через кожні 50-100 метрів». Проте посадовці стверджують, що якщо раніше перевезення здійснювались у режимі маршрутного таксі (зупинка на вимогу), то зараз є чітко окреслений перелік зупинок, відповідно до якого і має здійснюватися посадка та висадка пасажирів. І ці зупинки повинні бути відповідно обладнані задля запобігання аварійним ситуаціям.
 
Микола Кучеренко зазначив, що для вирішення питання цього тижня відбудеться виїзна нарада у Ківерцівського району за участі представників влади Луцького району та Маяківської сільради, де теж існує подібна проблема щодо розміщення зупинок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вінстон Показати IP 15 Грудня 2008 17:36
Коли я їду на роботу, водій маршрутки робить 3-4 порушення правил ДР. Можна лише уявити, скільки порушень він робить за день! Це тільки один! А у нас їх дуже багато!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus