USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині більш ніж тисяча безробітних стали бізнесменами

20 Листопада 2008 11:10
Упродовж 2008 року за сприянням служби зайнятості на Волині започаткували підприємницьку діяльність 1132 безробітні особи. Про це 20 листопада повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Волинського обласного центру зайнятості, з них скасували підприємницьку діяльність протягом 2008 року 9 осіб (20% від загальної кількості, які відкрили власну справу), з 26 підприємцями укладено 33 трудових договорів з  найманими особами, працевлаштовані 2 особи шляхом надання дотації роботодавцю (у 2007 році припинила підприємницьку діяльність 1 особа).
Центрами зайнятості області проводиться систематична інформаційно- роз’яснювальна робота серед підприємців – початківців з числа колишніх безробітних, протягом перших 6 місяців їх діяльності. Упродовж 2008 року проведено 77 семінарів, 3 бліц-навчань, 3 засідання «круглих столів».
Спільно з соціальними та громадськими партнерами в 9 центрах зайнятості (Луцькому, Нововолинському МЦЗ, Ковельському МРЦЗ Рожищенському, Любешівському, Турійському, Старовижівському, Луцькому, Ківерціввському РЦЗ) здійснюється супровід підприємців з числа колишніх безробітних з питань правових основ започаткування та ведення підприємницької діяльності.
Також розглядаються питання кадрового діловодства та кредитування. Консультування проводять спеціалісти представництва Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва у Волинській області, ТзОВ «Територія бізнесу».  Такі послуги надано 384 підприємцям з числа колишніх безробітних.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Киянин Показати IP 20 Листопада 2008 15:52
Дуже радий за них. Без сумніву - це майбутні олігархи. Дай бог їм заробити мільйони доларів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus