USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині через бездоріжжя навіть покійників до цвинтаря не можуть довезти

20 Липня 2009 17:46
У селі Печихвости Горохівського району бездоріжжя не дозволяє місцевим мешканцям перевезти сіно чи солому, бо вози перевертаються. На цю проблему жалілися селяни під час особистого прийому громадян головою Волинської облдержадміністрації Миколі Романюком, - повідомляє 20 липня репортер «Волинських Новин».
 
Як розповіли мешканці села Печихвости, у їхньому населеному пункті настільки жахливий стан дороги, що ніякий автомобіль не ризикує нею їхати. А коли нещодавно були похорони, то покійника везли у возі, який по дорозі перевернувся. На думку селян, такий стан дороги – справжнє знущання над жителями. «Ми навіть сіна чи соломи не можемо нормально возом перевезти», – жаліються селяни.
 
Цього року, за словами волинян, на ремонт доріг у Горохівському районному бюджеті передбачено 20 тисяч. Однак, як скаржаться вони, їхній кілометр дороги у список так і не потрапив. Натомість місцева влада спрямувала їх на ямковий ремонт.
 
Микола Романюк порадив селянам зібратися громадою разом із головою сільради та РДА, щоб домовитися та з розумом розподілити виділені кошти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 20 Липня 2009 18:12
Виправте "довести" на "довезти", а то якийсь триллер виходить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus