USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині чоловік порізав двох жінок

30 Травня 2011 12:05
Мешканець Горохова завдав тяжких ножових поранень 39-літній Оксані І. та та її 76-річній матері Євгенії І. – тепер обоє знаходяться у лікарні.
Жінок із проникаючими ножовими пораненнями доставили у медичний заклад 26 травня ввечері, - пише Волинь-нова.
Сам же зловмисник – 25-річний Василь Р., наробивши біди, хотів утекти.
Начальник сектора карного розшуку Горохівського райвідділу внутрішніх справ капітан міліції Володимир Костанюк організовував оперативні розшуки та затримання злочинця.
Він розповів, що приблизно о пів на двадцяту годину Василь Р., котрий був напідпитку, прийшов на подвір'я помешкання потерпілих. Мав чоловік при собі ножа.
Нічого не кажучи, вдарив ним Оксану І. в груди, коли вона вийшла з хати на вигуки незваного гостя.
А що молода жінка зразу не впала, підняла крик і навіть спробувала затримати злочинця, то з хати услід за нею вийшла на милицях і її 76-річна мати.
Ударивши її в живіт тим же ножем, Василь Р. з місця злочину втік.
Але вже через дві години після скоєного був затриманий в селі Охлопів Горохівського району і доставлений у райвідділ внутрішніх справ.
Як стало відомо слідству, таким чином Василь Р. помстився Оксані І. за те, що не схотіла займатися з ним сексом, коли він (це було раніше) приставав до неї.
За фактом завданих двом жінкам тяжких тілесних ушкоджень порушено кримінальну справу.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus