USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині для сиріт побудують новий оздоровчий центр відпочинку

27 Березня 2009 15:57
На Ківерцівщині планують побудувати новий оздоровчий центр для дітей-сиріт. Про новий проект у коментарі «Волинським Новинам» розповів директор благодійного фонду «Світло Життя» Петро Волощук.
Як розповів Петро Волощук, на створення нового оздоровчого центру його надихнув той факт, що дітям із ківерцівського сиротинця немає де проводити вихідні та канікули. «Ми вже навіть думали купити в селі якусь хату, щоб приїжджати туди з дітьми та відпочивати», - поділився своїми задумами директор благодійного фонду.
Проте на допомогу прийшла районна влада та запропонувала приміщення на вісімдесят місць у селі Тростянець Ківерцівського району. Щоправда, воно вимагає капітального ремонту вартістю півтора мільйони гривень. Директор благодійного фонду«Світло Життя» сподівається, що за два роки йому вдасться зібрати потрібні кошти та збудувати оздоровчий центр для сиріт.
«Це ж улітку можна буде оздоровити за шість змін 480 дітей, а не лише сиріт з нашої школи», - підсумував Петро Волощук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus