USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині газ продовжують споживати несанкціоновано

6 Листопада 2008 16:44
Тепловики міст Ковеля, Володимир-Волинського, Нововолинська та підприємство ДКП «Луцьктепло» продовжують споживати газ несанкціоновано. Лише енергетична компанія «Луцьктеплоенерго», яка продовжує експлуатувати котельню на Карбишева, 2, отримала ліміти на газ. Про це 6 листопада повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Як поінформували «ВН» у прес-центрі ВАТ «Волиньгаз», ЕК «Луцьктеплоенерго» – перше на Волині підприємство теплокомуненерго, яке отримало ліміт на газ в нинішньому опалювальному сезоні. Обсяг зарезервованого газу становить 10 мільйонів кубометрів. Згідно з розрахунками, цього газу вистачить на першу декаду листопада.
 
Окрім того, ДК «Газ України» скасував всі попередні розпорядження про відключення ЕК«Луцьктеплоенерго» від газопостачання.
 
На сьогодні, за даними Об’єднаного диспетчерського управління ДК «Укртрансгаз», ЕК «Луцьктеплоенерго» залишається єдиним серед великих підприємств ТКЕ Волині, яке отримало ліміт на споживання газу. Також ліміти газу мають кілька дрібних підприємств теплокомуненерго в різних районах області.
 
Найгострішою проблемою забезпечення лімітами газу є для тепловиків міст Ковеля, Володимир-Волинського, Нововолинська та підприємства ДКП «Луцьктепло». Згадані теплопостачальні організації продовжують споживати газ несанкціоновано.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus