USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині хочуть облагородити старовинне єврейське кладовище

25 Жовтня 2013 14:33
Представники єврейської громади планують облагородити єврейське кладовище у Турійську. Як повідомили у у прес-службі Турійської райдержадміністрації, місто відвідав Ізраель Меір Габай – представник релігійної організації Баал Шем Това.

Мета його чергового приїзду равина – зведення паркану навколо старовинного єврейського кладовища по вулиці Торговій, що у Турійську.
ЧИТАТИ ЩЕ: НА ЛИПИНСЬКОМУ КЛАДОВИЩІ МОЛОДЬ ПРИБРАЛА ЧЕСЬКІ МОГИЛИ. ФОТО
Турійський селищний голова Олексій Безсмертний запевнив гостя, що зробить все від нього залежне, аби чим швидше вирішити це питання.

Планується, що вже на наступному тижні депутати селищної ради на позачерговій сесії нададуть дозвіл на проведення робіт і представники єврейської громади зможуть приступити до роботи.

Довідка. Баал Шем Тов (1698 -1760)- єврейський цадик (євр. праведник), засновник хасидського руху серед євреїв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus