USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На Волині хочуть «перевиховати» водіїв маршруток

18 Березня 2013 16:33
Кодекс честі для водіїв маршруток та таксі взялися створювати у Луцьку, Ковелі, Нововолинську і Володимир-Волинському.

Про це повідомляють у Волинському Інституті Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив.

Так, невідповідна музика у салоні маршруток, розмови водіїв по телефону під час руху транспорту, часта ненормативна лексика, куріння у салоні та «шумахерство» водіїв уже нікого не здивує.

У зв’язку з цим на Волині ініціюють Кодекс маршрутного таксі, що вже викликав чималий розголос та стимулював мешканців Волині до дискусій щодо поведінки водіїв. Депутати Луцької міськради та громадські діячі області беруть активну участь в обговоренні цих питань та дають свої поради й зауваження.

Тож усіх бажаючих взяти участь у розробці Кодексу запрошують у коворкінг центр «Репортер» (Луцьк, проспект Волі, 27, 4 поверх) 19 березня на 11:00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Thor Показати IP 18 Березня 2013 16:48
правильно, а то ведут себя как будто везут дрова или скот какой то. Половину маршрутчиков вообще нужно прав лишить...
зе бест до Thor Показати IP 19 Березня 2013 10:57
Для чого створювати кодекс для водіїв? Водії-це лице власника-перевізника! І, якщо власник адекватний, то і людей підбере і навчить, а якщо бидло-то для нього ніякий "закон нє пісан"...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus