USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині конкурували оздоровчі табори

25 Вересня 2008 14:18
48 дитячих оздоровчих таборів змагалися за першість в обласному конкурсі-огляді. Переможців змагань народили під час засідання міжвідомчої комісії з питань відпочинку та оздоровлення дітей у Волинській ОДА. Про це 25 вересня повідомляє репортер «Волинських новин».
Конкурс відбувався у чотирьох номінаціях. Це, зокрема, дитячі оздоровчі заклади, дитячі оздоровчі заклади із денним перебуванням, дитячі оздоровчі заклади праці та відпочинку, дитячі профільні оздоровчі табори.
Перше місце у номінації «дитячі оздоровчі заклади» розділили «Світанок» загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 7 міста Ковеля та «Веселка» загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 міста Ківерці. Лідером серед дитячих оздоровчих таборів праці та відпочинку став заклад «Сонечко» Сенкевичівської  загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів. Першу сходинку у номінації «дитячі профільні оздоровчі заклади» виборов «Юний турист» центру туризму, спорту та екскурсій управління освіти і науки облдержадміністрації. Усіх переможців нагородили грамотами та цінними подарунками.
Довідково:
На оздоровлення школярів використали із міських та районних бюджетів – 5365, 9 тисячі гривень, з обласного – 8878, 3 тисячі гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus