USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 9.95

На Волині ліквідують деякі райуправління СБУ

24 Грудня 2008 12:51
Начальник УСБУ у Волинській області Віктор Андрейчук планує ліквідувати деякі районні відділи Служби. Про це він розповів 24 грудня під час прес-конференції, – інформує репортер «Волинських Новин».
Пан Андрейчук розповів, що 12 листопада підписано наказ про відновлення Любомльського та Володимир-Волинського райвідділів СБУ.
Серед причин цього кроку, – майбутнє Євро-2012. власне, саме через Волинь і ці прикордонні райони пролягатимуть головні ворота, через які вболівальники їхатимуть на чемпіонат. Цілком вірогідно, що серед фанів будуть і шпигуни.
Однак на волинське УСБУ чекатиме оптимізація. Пан Андрейчук розповів, що незабаром, ймовірно, будуть ліквідовані деякі міськрайвідділи. Щоправда, які саме, – Віктор Андрейчук відмовився конкретизувати. Щоправда, пояснив, що, швидше від усього, оптимізація буде проведена шляхом об’єднання райвідділів.
Наразі пропозиції по оптимізації структури волинського УСБУ перебувають у Києві, – додав Віктор Андрейчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 24 Грудня 2008 15:38
які шпигуни?.. смердить совком... взагалі всі райвідділи треба закрити,а все проводити через облвідділ... розвели армію параноїків дармоїдів...
Лихий Показати IP 24 Грудня 2008 15:39
"серед фанів будуть шпигуни"... Бугога! Вони викриють дерджавну таємницю про маєтки Кирильчука, Бондаря, Грицюка, Романюка?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus