USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На Волині митники вилучили 5 автівок із контрабандними цигарками

16 Лютого 2009 17:46
Ягодинські митники за вихідні вилучили кілька партій контрабандних цигарок та 5 іномарок зі спеціально обладнаними тайниками. Про це «Волинським Новинам» 16 лютого повідомила головний інспектор зв’язків з громадськістю Ягодинської митниці Федонюк.
Цього разу «не пощастило» двом громадянам України та трьом полякам, які систематично перетинають кордон через автоперехід «Ягодин» задля отримання прибутку від нелегального переправлення цигарок. Адже ні для кого не секрет, що в країнах Євросоюзу вони коштують у 3-5 разів дорожче.
Зокрема 14 лютого митники вилучили тютюнові вироби та автомобіль марки «Ауді» у волинянина, котрий перевозив контрабандний товар за декоративною обшивкою в багажному відділенні, в задніх панелях, у переварених нішах підкрильників, в передніх лонжеронах. Автівку та цигарки вилучено і оцінено у 17 тисяч гривень.
Ще один наш співвітчизник приховав тютюн у спеціально виготовленому тайникові – в паливному баці іномарки. В цьому випадку вартість вилученого склала 29 тисяч гривень.
Вже 15 лютого громадянин Польщі здійснив спробу перевезти на свою батьківщину партію цигарок українського виробництва. Чоловік запакував тютюном сидіння та панелі автомобіля «БМВ» вартістю 29,6 тисячі гривень, який теж тепер чекає вирішення своєї подальшої долі на штрафмайданчику митниці.
Ще двоє поляків не здивували митників оригінальністю, адже перевозили тютюновий крам у традиційних для дрібних контрабандистів схованках – в стелі та сидіннях транспортних засобів «Фольксваген» та «Ауді» (вартість вилучених цигарок та автівок склала 5,8 тисячі гривень та 15,9 тисячі гривень відповідно).
По усіх цих фактах складено протоколи про порушення митних правил.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus