USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині не виключені замовні «наїзди» контролюючих органів на конкурентів?

12 Серпня 2009 14:41
Для нормальної співпраці Волинської області з іноземними інвесторами існує низка перепон. Серед них – транспортні умови, нестабільна політична ситуація у країні, велика кількість контролюючих органів. Про це у прямому ефірі Волинського телебачення сказав голова постійної комісії облради з питань міжнародного співробітництва, зовнішньоекономічних зв’язків та інвестицій Василь Блошко, – інформує репортер «Волинських Новин».
 
На Волинь, порівняно із минулим роком, зменшився приплив інвестицій, –  йшлося під час прямого ефіру. «Ви знаєте нашу дозвільну систему, кількість перевіряючих органів. Не виключені і замовні «наїзди» контролюючих органів на конкурентів», – сказав пан Блошко.
 
За його словами, ці всі явища не сприяють нормальному розвитку бізнес-середовищу. Проте за минулі роки їх значно поменшало, – впевнений він. «Я знаю, що є приклади минулих років щодо некоректного поводження з інвесторами і на території області, і в Україні», – сказав голова постійної комісії.
 
Окрему проблему, на думку Василя Блошка, становлять транспортні умови, погані дороги, які відіграють велику роль у зацікавленні інвесторів областю. Також негативним чинником виступає нестабільна політична ситуація у країні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus