USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На Волині нема організацій, що пропагують антисемітизм

25 Листопада 2008 17:19
Серед країн, де рівень поширення ксенофобії, расової та національної нетерпимості (2,2 за шкалою Богардуса ) найменший, – Україна. Зокрема й на Волині цей показник не високий, – розповів завідувач сектору у справах національностей головного управління з питань внутрішньої політики та зв’язків із громадськістю ОДА Олександр Кравчук, – 25 листопада інформує репортер «Волинських Новин».
 
Хоча на Волині дослідження ксенофобії та расової нетерпимості не проводилося, є лише поодинокі приклади конфліктів із нацменшинами, – уточнив Олександр Кравчук. Також на Волині нема організацій, що пропагують антисемітизм, – додав він.
 
Проте представниця російської общини Тамара Ярошенко не повністю погодилась із фахівцем. Жінка розповіла про прикрий інцидент з її побиттям минулого року поблизу Луцької мерії, коли «бєндеровєц ударил в лицо». Натомість, за словами потерпілої, влада належно не відреагувала.
 
Заступник голови облдержадміністрації Святослав Кравчук відповів пані Ярошенко, що «серед усіх національностей є погані люди». Пан Кравчук не погодився із думкою, що на Волині утискають нацменшини.
 
Довідково:
 
З початку 2008 року в Україні було зафіксовано 29 інцидентів з учиненням насильства над іноземцями, що, на думку міжнародних експертів, можуть кваліфікуватися як расова нетерпимість чи ксенофобія.
 
Антисеміти́зм — одна з форм національної та релігійної нетолерантності, (ксенофобії), що виражається у ворожому ставленні до євреїв, ідеологія та політика, спрямовані на обмеження або позбавлення євреїв громадських та інших прав.
 
Ксенофобія – страх стосовно чужинців чи просто незнайомого, чужоземного.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 25 Листопада 2008 17:57
Люди добрі, що ж то робиться. Якась росіянка заявляє, що її, представницю нацменшини вдарив бандеровець біля міськради. А вона там що, як росіянка була чи як прихильниця партії регіонів? Вона, коли сама руки розпускала, не згадувала про свою націогальність, а коли у відповідь її відштовхнули, то вона згадала, що є росіянкою! І як згадала? Її бачите бандерівець ударив. А бандерівець це що національність така? Так що, якщо її регіоналку штовхнув свободівець, то при чому тут національність? А якби вона була лесбіянкою, то що заявляла б що утискають сексуальні меншини?
РЕАЛІСТ Показати IP 25 Листопада 2008 18:10
А на бандерівці було великими буквами написано: "БАНДЕРІВЕЦЬ", щоб, не дай боже, не переплутали.
Анонім Показати IP 25 Листопада 2008 19:22
выбить все нацменшины- и не будет ксенофобии
Анонім Показати IP 25 Листопада 2008 21:19
от ксенофоб і озвався...
Анонім до Аноніма Показати IP 26 Листопада 2008 09:36
Ксенофоб - це хто? Той шо Ксену боїться, принцесу-воїна?
Українець Показати IP 26 Листопада 2008 10:13
Коли чуркі в Луцьку дозволяють собі безнаказані випади в сторону УКРАЇНЦІВ, коли цигани є недоторканою кастою з реалізації наркотиків, коли представники нацменшини паплюжать память загиблих від лап НКВД та комуністичних емісарів, то я п.Кравчук расист без будь-якої фобії.
Оглядач Показати IP 26 Листопада 2008 12:35
Визначення антисемітизму в даній статті невірне тому, що не всі євреї є етнічними семітами. Араби наприклад є етнічними семітами, чого ж тоді тих хто настроєний проти арабів не називають антисемітами. Так що найбільшими антисемітами є сіоністи-ізраїльтяни котрі здійснюють агресію проти арабів-палестинців. В загалі слово антисеміт це ярлик який сіоністи чіпляють на тих хто їх критикує.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus