USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині повністю вирішена проблема з ліками на селі, – Микола Романюк

19 Вересня 2008 14:06
Під час вручення нагород із нагоди Дня фармацевтичного працівника голова облдержадміністрації Микола Романюк розповів про позитивний стан фармацептики в області, – інформує 19 вересня репортер «Волинських Новин».
«Майже у кожному селі області фармацевтами підтримується соціальна програма «Аптеки для ветеранів», яка передбачає знижки, що допомагає цим людям купувати ліки у потрібній їм кількості. До того ж ціни на них у нас – одні з найнижчих в Україні», – зазначив губернатор. «На жодному з моїх особистих прийомів – чи то у Луцьку, чи на виїздах – не було скарг на вашу роботу», – констатував Микола Романюк.
За   значний   особистий   внесок  у  розвиток   фармацевтичної   справи,  поліпшення медикаментозного забезпечення лікувальних закладів і населення області та з нагоди професійного свята почесні грамоти облдержадміністрації вручили 24 працівникам цієї сфери. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus