USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині правоохоронці виявили десятки підлітків, які вешталися вулицею нічної пори

3 Липня 2009 14:42
На початку червня у рамках операції «Нічне місто» волинські правоохоронці виявили на вулицях населених пунктів краю 26 підлітків, які вешталися вулицею опісля 23.00. Про це у коментарі «Волинським Новинам» розповів старший оперуповноважений у особливо важливих справах відділу кримінальної міліції у справах дітей УМВС у Волинській області Микола Побережнюк.
Операцію «Нічне місто» управління МВС України у Волинській області проводило протягом п’яти днів на початку червня. Рейди працівники міліції здійснювали на вокзалах, у парках, скверах та подібних місцях.
За цей час у області правоохоронці виявили 26 підлітків, які блукали вулицями після одинадцятої години вечора. «По суті, це не були бродяги, а просто діти, які не слухають батьків», - пояснив Микола Побережних. Підлітків, що полюблять пізні прогулянки доставляли додому та робили попередження.
Але деяких зустрічали на вулицях у нічний час вже на наступний день. «Саме ці діти належать до групи ризику, які схильні до здійснення злочинів», - зауважив старший оперуповноважений у особливо важливих справах відділу кримінальної міліції у справах дітей обласного УМВС України.
Найбільше молодь, за словами пана Побережнюка, тиняється вулицями у нічний час у містах області, особливо у Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 3 Липня 2009 16:14
ото капец!.. ви напевно iдiоти...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus