USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

На Волині привітали з професійним святом працівників жеків та представників побутового обслуговування населення

12 Березня 2009 13:42
Сьогодні, 12 березня, грамоти та подяки голів обласної ради та облдержадміністрації отримали з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення 23 особи. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
Щороку працівники ЖКГ збільшують об’єми послуг та підвищують якість роботи, – сказав заступник голови ОДА Василь Дмитрук. Наприклад, невдовзі у «Луцькводоканалі» завершиться проект реконструкції системи очистки води і лучани зможуть пити ще чистішу воду.
Не погано працює водоканал та тепловики у Ковелі, у 2008 році Нововолинськ був третім по Україні щодо благоустрою, – розповів чиновник. Усього на Волині у сфері ЖКГ зайняті 7 тисяч осіб, – додав він.
Працівники побутового обслуговування населення у 2008 році збільшили обсяги реалізованих послуг на 106%, на 25% зріс обсяг наданих послуг на одного жителя, – сказав пан Дмитрук. Від обласної ради з нагоди професійного свята було вручено 11 відзнак та подяк, від облдержадміністрації – 12.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus