USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині реально оцінять можливості і загрози виробництва?

22 Грудня 2008 16:45

Депутати Волинської обласної ради оприлюднили проект звернення до органів місцевого самоврядування та виконавчої влади. У ньому вони вимагають, щоб останні неухильно виконували низку першочергових заходів, які спрямовані на стабілізацію соціальної та економічної ситуації в адміністративно-територіальних одиницях. Про це йшлося під час брифінгу заступника голови Волиньради Бориса Загреви, – інформує 22 грудня репортер «Волинських Новин».

 
Депутати прагнуть, щоб органи місцевого самоврядування та виконавча влади сприяла розвитку малого та середнього бізнесу, не допускали перегляду істотних умов договорів оренди майна та землі в односторонньому порядку, створили обласний стабілізаційних фонд, максимально використали можливість оздоровлення дітей та соціально вразливих верст населення за бюджетні кошти в санаторно-оздоровчих закладах області, забезпечили рентабельну діяльність комунальних госпрозрахункових підприємств за рахунок впровадження ефективного менеджменту.
 
Додамо, що пан Загрева наголосив, що усі фракції Волиньради підтримають таке звернення на її сесії 23 грудня.
 
Окрім того, обранці Волиньради закликають скоротити на 20 відсотків адміністративні витрати, зокрема на видатки на транспорт та зв’язок. Вони пропонують оптимізувати мережу та штатний розпис бюджетних установ, підприємств, організацій і утриматися від необґрунтованого збільшення тарифів на адміністративні послуги органів влади та дозвільних установ, а також особливого значення надавати регуляторній діяльності. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus