USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині росіянин із друзями «обчистив» хату і вкрав авто

18 Липня 2012 13:37
DVD-програвач, 500 доларів США та мобільний телефон викрав росіянин, який приїхав у гості у Нововолинськ, разом із друзями. Щоб вивезти накрадене чоловіки «прихопили» авто.

Про це повідомили у СЗГ УМВС Волині.

30-річний мешканець Тюменської області приїхав на Волинь до своєї матері, яка проживає у місті Нововолинську. Тут він познайомився із двома друзями, з якими під час гостини проводив свій вільний час. До слова, один із друзів ‒ раніше судимий за скоєння тяжких злочинів та, крім цього, вживає наркотичні засоби.

13 липня вся компанія поїхала в одне із сіл Іваничівського району. Поблизу лісу відпочивали молоді люди, які запросили приїжджу компанію приєднатися до них. Хлопці залюбки погодились. Але «бенкет» на цьому не завершився. Молодики вирішили, що повертатися з порожніми руками додому не варто, тому зайшли в одну з хат, щоб прихопити щось. Господарів вдома не було. Росіянин вибив вікно. Вони разом із друзями залізли в хату, звідки викрали DVD-програвач, 500 доларів США та мобільний телефон.

Але щоб накрадене не нести у руках, вирішили вивезти на автомобілі «ВАЗ-2101», який стояв на подвір’ї будинку. Проте далеко заїхати не довелося. У сусідньому селі хлопці не впоралися з керуванням та в’їхали в огорожу. Після цього автівку кинули на місці пригоди, а самі, забравши викрадене, попрямували додому у Нововолинськ.

Тим часом постраждалі звернулись до райвідділу міліції із заявою про те, що невідомі проникли у їхній будинок, викрали речі та ще й вкрали автомобіль. Працівники Іваничівського райвідділу відразу взялися за пошуки зловмисників та невдовзі затримали їх.
За фактом слідчим Іваничівського РВ УМВС щодо зловмисників порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка) та частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Громадянин Російської Федерації та його раніше судимий друг затримані в порядку статті115 КПК України та перебувають в ІТТ Іваничівського РВ, до третього застосовано запобіжний захід – підписка про невиїзд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
тиць-здиць Показати IP 18 Липня 2012 15:13
От клятий москаль! Понаїхав, ще й краде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus