USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На Волині розпочато розгляд по суті справи Дмитра Москвича

13 Травня 2009 11:05
Сьогодні, 13 травня, Апеляційний суд у Волинській області розпочав розгляд по суті справи обвинуваченого у хабарництві депутата Луцької міськради Дмитра Москвича. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Захист Дмитра Москвича заявив клопотання про виклик до суду низки свідків. Натомість державне обвинувачення заявило клопотання про проведення розгляду справи у закритому судовому засіданні. Як наголошувалося, заходи безпеки щодо потерпілої Наталії К. втрачають актуальність через присутність ЗМІ.
 
Однак захист категорично заперечує проти цього. Основна мета цього клопотання, на їхню думку, – усунути громадськість від об’єктивного розгляду справи. Отож, захист просив суд розглядати справу у відкритому режимі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вінстон Показати IP 13 Травня 2009 13:02
Гуманна у нас система правосуддя, дуже гуманна! Попався на гарячому - значить злодій!
Анонім Показати IP 13 Травня 2009 16:53
Про яку гуманність можнаговорити, коли людина скоює злочин!!! Чи хтось насправді не вірить, шо Москвич брав хабарі і зловживав службовим становищем? От і суд вже підкупив (має мільйони!), шоб у закритому судовому засіданні справу розглядати. Ганьба суспільству, яке допустить це!
Анонім Показати IP 13 Травня 2009 17:40
Ви уважно читайте матеріал. Сторона Москвича якраз і вимагає максимально публічного розгляду, а прокурори, розуміючи, що впороли лажу, хочуть тихцем "порішати"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus