USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині рятувальники МНС зняли з криги двох підлітків

9 Березня 2009 12:00
У Ковелі 7 березня пожежники з допомоги рятувальної мотузки підтягнули крижину до берега та зняли з криги 18-річного Ігоря Мартинюка та 16-річного Олександра Лавренюка. Про це 9 березня інформують «Волинські Новини».
За інформацією офіційного сайту ГУ МНС у Волинській області, 7 березня о 13.48 березня на пункт зв’язку самостійної державної пожежної частини №4 міста Ковеля Волинської області надійшло повідомлення про те, що по річці Турія в районі вулиці Ватутіна на відстані 7-10 метрів від берега на кризі дрейфує двоє підлітків.
На місце події негайно виїхало чергова варта. Пожежники з допомоги рятувальної мотузки підтягнули крижину до берега та зняли з криги 18-річного Ігоря Мартинюка та 16-річного Олександра Лавренюка. Обоє врятованих – мешканці Ковеля, учні СПТУ №5. Потерпілі медичної допомоги не потребували, тому одразу були доставлені за місцем проживання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus