USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині шахрайка пограбувала пенсіонерку

5 Лютого 2009 09:17
Днями до чергової частини Луцького міськвідділу УМВС України у Волинській області звернулася пенсіонерка Любов П. і розповіла, що її пограбували. Виявляється, того дня жінка разом із своєю товаришкою 75-річною Тамарою Г. неподалік свого будинку зустріли невідому, приблизно 35 років жінку, яка звернулася до пенсіонерок по допомогу. Про це 5 лютого повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт УМВС України у Волинській області, жінка прохала у Любові аби та взяла її на квартиру. При цьому розповідала, що сама родом з Росії – з Саратова. Приїхала в Луцьк, аби продати товар – крупи, цукор та інші продуктові дрібниці.
74-річна пенсіонерка, вислухавши «складну» життєву історію, вирішила все ж таки допомогти. Запросила невідому додому, нагодувала. Домовились, що гроші за квартиру дурисвітка віддасть відразу як продасть товар. Господиня ж повірила на слово.
Коли обоє розговорилися, шахрайка почала плакатись на «звірство» податківців. Буцімто, поки що вона не може продати товар, позаяк не заплатила податок. Старенька вирішила їй допомогти – позичила гроші в сумі 1000 гривень. Натомість зловмисниця віддала їй під заставу начебто золоті вироби – пару сережок та годинник.
Як з’ясувалося пізніше, вироби були із зовсім іншого, недорогоцінного жовтого металу. Невідома взяла гроші та пішла, обіцяючи повернутися до п’ятої години вечора.
Старенька ж, нічого не підозрюючи, приготувала ошуканці окрему кімнату, розстелила ліжко. Та шахрайка не повернулася. Тільки на наступний день Любов П. зрозуміла, що її звичайним способом пограбували.
Зараз пенсіонерка не розуміє, як таке могло статися. Говорить, що невідома їй «туман в очі пустила». Бідкається, адже віддала зловмисниці останні гроші.
Наразі міліція шукає злодійку, але справа це нелегка: ошукана жінка через похилий вік не може конкретно відтворити риси її обличчя і назвати особливі прикмети.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus