USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

На Волині штрафмайданчики "збагатіли" на півсотні скутерів

5 Червня 2009 15:57
На території Волинської області проводилася операція «Скутер». До цієї операції залучали майже дві сотні працівників ДАІ на добу та 32 службових автомашини. Про це 5 червня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт УМВС України у Волинській області, під час операції автоінспектори зупиняли всіх без винятку скутеристів, які траплялися їм на шляху, після чого вони перевіряли їхні документи. Також, якщо об’єм двигуна перевищував 50 кубічних сантиметрів, скутер доставляли на арештмайданчик, а на водія оформляли адміністративні матеріали. Адже скутери з об’ємом двигуна понад 50 кубічних сантиметрів повинні реєструватися, а власник мусить мати посвідчення водія категорії А.
Від початку операції та до її закінчення працівники Управління Державтоінспекції УМВС України у Волинській області перевірили 635 скутерів, виявили 67 фактів керування цим видом транспорту у нетверезому стані.
Крім того, 53 скутери затримали і помістили на арештмайданчик. Також автоінспектори обстежили та перевірили 14 дорожніх сервісів, 37 гаражів, 11 станцій техогляду, 6 автостоянок, 4 суб’єкти підприємницької діяльності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus