USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині створять ще 11 підрозділів пожежної охорони?

25 Лютого 2009 16:00
Комісія з питань депутатської діяльності, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю підтримала зміни до Програми забезпечення пожежної безпеки населених пунктів та об’єктів усіх форм власності на 2009-2010 роки, за якою передбачається створити у населених пунктах Волині ще 11 підрозділів пожежної охорони. Про це 25 лютого інформує репортер «Волинських Новин».
 
Про необхідні зміни до програми розповідав заступник начальника ГУ МНС України у Волинській області Микола Кревський. За словами пана Кревського, наразі таких команд в області є 119, у районах передбачено створити ще 11 підрозділів місцевої пожежної охорони. Видатки за утримання пожежних команд покладатимуться на районні бюджети.
 
Проте у членів комісії виникало питання, що ж робити з такими підрозділами, якщо не вистачатиме коштів. «Якщо ми створимо підрозділи, то може виникнути ситуація, коли людям не зможуть виплачувати зарплату», – сказав член комісії Сергій Слабенко.
 
Микола Кревський пояснив для прикладу, що якщо не вистачатиме коштів на утримання пунктів із сільського бюджету, то кошти надходитимуть із державного. Ще невідомо, чи у 2009-му можна буде створити такі пункти, оскільки є ймовірність недовиконання бюджету. «Ми рекомендуємо, а буде можливість – створимо», – сказав пан Кревський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus