USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині цього року не опалюватимуться 40% клубів?

5 Серпня 2009 18:00
В окремих районах Волині залишається невтішна ситуація із станом заготівлі палива у ФАПах. Неопаленими залишаються й низка бібліотек та клубних закладів. Про це йшлося під час селекторної наради щодо підготовки закладів освіти до нового навчального року, – інформує 5 серпня репортер «Волинських Новин».
 
У деяких районах області – Маневицькому, Луцькому, Старовижівському, Турійському, –ситуація із заготівлею палива у ФАПах на зиму становить понад 70% від плану. Незадовільна ситуація склалася у Камінь-Каширському, Ковельському, Любомльському та Рожищенському районах, де заготовили лише по 8-10% від плану.
 
Також цього року залишаться неопаленими заклади культури області. Наприклад, це стосується будинку культури у Берестечку та 7- ми бібліотек Локачинського району.  
 
Якщо ситуацію не виправляти, то цьогоріч на Волині із 265 клубів не буде опалюватися 40%. Найгірша ситуація в Іваничівському районі, де із 30-ти клубів не опалюється 29. Як позитивний показник – Ковельський район, де із 57 залишилося неопаленими 6.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus