USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині у преси з’явилися «тривожні сигнали»

21 Серпня 2009 15:48
Генеральний директор ВОДТРК Святослав Пирожко розповів, що і в минулі часи у влади до журналістів було гарне і бережне ставлення, проте останнім часом на Волині почали виникати «тривожні симптоми». Про це йшлося під час зустрічі голови обласної державної адміністрації Миколи Романюка із редакторами ЗМІ, переможцями ІІ етапу обласного журналістського конкурсу «Любіть Україну», – інформує репортер «Волинських Новин». Пан Пирожко додав, що одна із районних рад вирішила припинити фінансування місцевої газети. Пізніше Генеральний директор ВОДТРК уточнив, що така ситуація склалася у Горохівському районі Волинської області. Нагадав журналіст присутнім і про «ворога преси» із депутатськими повноваженнями Миколу Нікітюка. Пан Пирожко звернувся до волинського губернатора Миколи Романюка та голови постійної комісії з питань культури, духовності і ЗМІ Волиньради Івана Корсака, аби ті призупиняли «те нездорове, що не набуло масового поширення». А головний редактор газети «Волинь-нова» Степан Сачук озвучив перед присутніми гостру проблему для газетярів – подорожчання паперу. Волинський губернатор Микола Романюк зауважив, що докладе максимум зусиль, аби газети не закривалися. Також голова Волинської ОДА зазначив, що потрібно формувати листа із проблемними питаннями і звертатися до уряду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 22 Серпня 2009 18:50
"Генеральний директор ВОДТРК Святослав Пирожко розповів, що і в минулі часи у влади до журналістів було гарне і бережне ставлення..." - особливо до тих , хто обслуговував ту владу. Звідки така ностальгія у автора славнозвісної "ПІНИ" ? Ностальгія за пленумами обкомів та райкомів ? За указаніямі ? Чи зараз погано живеться при новій старій владі ? Чи вже не піниться - тю! - не пишеться ? ДА...сором на Варшавці не купиш...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus