USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

На Волині усі охочі отримають житло через 70 років?

5 Листопада 2008 15:36
Обговорюючи звіт виконання обласної цільової довгострокової програми «Житло для молоді» за 9 місяців, депутат обласної ради, голова постійної комісії з питань молодіжної політики, спорту та туризму Ігор Гузь висловив думку, що коли «порахувати, то усі бажаючі отримають кошти на житло через 70 років». Про це 5 листопада інформує репортер «Волинських Новин».
Звітувала про виконання вищезгаданої програми заступник директора Волинського регіонального управління державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» Тетяна Воробйова. За її словами, у регіональному управлінні Фонду станом на 1 жовтня перебуває на обліку 1 544 молоді сім’ї та одинокі громадяни щодо отримання пільгового довготермінового кредиту та 1 696 кандидатів на отримання часткової компенсації відсоткової ставки кредитів комерцбанків.
Згідно з розподілом коштів держбюджету на 2008 рік, Волинському регіональному управлінню на надання пільгових кредитів, компенсацію відсоткової ставки кредитів заплановано 8 мільйонів 205 тисяч гривень, з місцевих бюджетів надійшло близько 1 мільйона гривень, власних коштів позичальників залучено близько 571 тисячі, – розповіла пані Воробйова.
На надання пільгових кредитів за 9 місяців 2008 року було прийнято 10 рішень для будівництва нового житла молодим родинам із Ковеля та Луцька. За рахунок коштів місцевих бюджетів на надання пільгових кредитів за 9 місяців профінансовано 2 молодих родини, три сім’ї отримали кредити на будівництво житла та одна – на придбання житла. Також прийнято 53 рішення про надання часткової компенсації відсоткової ставки кредитів комерцбанків.
Після цієї доповіді Ігор Гузь зазначив, що, рухаючись такими темпами, «усі бажаючі отримають кошти через 70 років».
На розгляд наступної сесії облради Тетяна Воробйова попросила 700 тисяч гривень. Комісія з питань молодіжної політики, спорту та туризму підтримала таке звернення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus