USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На Волині вагітні ВІЛ-інфіковані народжують по кілька дітей заради грошей?

12 Травня 2009 13:30
Щороку на Волині виявляють приблизно 50 ВІЛ-позитивних мам. Зі всіх ВІЛ-позитивних вагітних жінок 70% – благополучні прошарки населення. Про це під час прес-конференції ЗМІ розповіла головний лікар обласного центру по боротьбі та профілактики ВІЛ/СНІД Олена Макаренко, –  інформує 12 квітня репортер «Волинських Новин».
 
Станом на 1 квітня 2009 року на Волині виявлено 2238 ВІЛ-інфікованих осіб. Цього року за 4 місяці виявили 121 нову ВІЛ-позитивну людину. Усього минулого року було обстежено 101 тисячу волинян. Торік статус ВІЛ-позитивний отримало 373 жителів області.
 
Цьогоріч зареєстровано 22 ВІЛ-позитивних вагітних, у яких народилося 13 дітей. За останні роки від ВІЛ-позитивних мам усього народилося 220 дітей, –  розповіла Олена Макаренко.
 
«З дуже великим бажанням наші ВІЛ-позитивні, перебуваючи на диспансерному спостереженні, почали вагітніти, йти на другу-третю дитину», –  сказала медик. «Частину людей, будемо говорити прямо, приваблюють 25 і 50 тисяч гривень за дітей», –  додала вона. «Це просто пряма інформація і дуже серйозна, що спонукає для роздумів», – наголосила пані Макаренко.
 
Проте, як зауважила фахівець, це право жінки – вагітніти та народжувати – і лікарі їй у цьому усіляко сприятимуть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
простотак Показати IP 12 Травня 2009 13:38
а ці всякі святенькі ще будуть писати, що аборт це гріх.Гріх гріхом, але таких треба силою заставляти, щоб дітям життя не калічили
\"Святенька\" Показати IP 12 Травня 2009 15:45
Эксклюзивно для простотак. Перехожу на чистый мат. Тут есть три момента поматериться. Во-первых, СПИД - большая мистификация, попросту намах для всего доверчивого населения Земли. Во-вторых, даже если вирус и существует (что весьма и весьма сомнительно, поскольку мрут все больше от гепатитов-туберкулезов-прочей дряни, которую великомудрые медики подводят под страшилку "ВИЧ"), то ДАЖЕ ПОСЛЕДНИЕ КРЕТИНЫ ЗНАЮТ, ЧТО ВИЧ-БОЛЬНАЯ МАТЬ НЕ ОБЯЗАТЕЛЬНО ПЕРЕДАЕТ ЕГО РЕБЕНКУ. В-третьих, если начхать на вирус и не гробить себя "лечением", то вполне можно прожить свой земной срок без особых хлопот. 80 % кожных заболеваний дают ВИЧ-позитивный анализ! Если просто пролечить болячку, а не калечить свой иммунитет, то повторный анализ никакого ВИЧ не обнаруживает. Итого: за выражение "аборт в медицинских целях" я бы лично убивала тех, кто его произносит. Так, как убивают этих детей - разорвав их на куски без наркоза. Идиоты. Думаете, что, убив ребенка, можно стать здоровее, богаче, счастливее? (долой цензуру!) Ну и думайте дальше. Лучше бы думали, как спасать уже рожденных детей от дебилообразных родителей и родительниц, которых у нас хоть пруд пруди и из-за которых я иногда подумываю о принудительной стерилизации физически здоровых, но абсолютно ... на голову экземпляров. Разного рода алкашки тоже пробавляются родами ради помощи: ну так пусть себе рожают, наша задача - помочь их детям вырасти. Ведь на месте этих детей может оказаться и ваш ребенок. З.Ы. Жаль, что ваша мать в свое время не сделала одним абортом больше. То-то вы бы сейчас почирикали.
Андрій Показати IP 12 Травня 2009 16:57
Давно відомо, що у випадку Спіду вмирають не від хвороби. Вмирають від діагнозу. На мою думку, спід - це не хвороба, а стан організму. Варто не поспати з тиждень, попрацювати на виснаження - і результати на спід гарантовані. Навіть розшифровка - "Синдром ..." ))) тобто до хвороби далеко ))) і вірусу самого пока не знайшли, а так - просто багато мови ні про що...
Анонім Показати IP 12 Травня 2009 17:18
Скільки агресії в коментарях! Я в шоці!!! Да, "спід - це фігня", якщо тебе не стосується безпосередньо.
\\\\\"Святенька\\\\\" Показати IP 12 Травня 2009 17:44
Да если бы только "мови" было много! из американцев вытянули 45 млрд долларов на "изучение" вируса СПИДа и борьбу с оным... Где бабло? Где изучение7 Где, в конце концов, сам вирус? Ась? Еще и наших женщин предлагают на принудительные аборты загонять... Вы что, совсем с ума сошли? интересно, что медстатистика американского, который собрал информацию, что лечащиеся от СПИДа умирают быстрее и чаще, чем не лечащиеся, почему-то убили. А доктор (тоже американец, они все-таки помозговитее, чем наша забитая стая), который публично ввел себе кровь ВИЧ-инфицированного со словами "Я делаю это, чтобы развеять самую чудовищную ложь в истории медицины", почему-то через полгода после этого умер от инфаркта. А мы дальше накручиваем себе на уши лапшу. Ну и вперед. И аборты пропагандируйте. Тьфу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus